Турчинов став комендантом захопленого будинку профспілок

Привіт усім, ось стаття у якій О. Турчинова називають комендантом захопленого під штаб опору будинок профспілок, та про те, що лідери опозиціонерів не можуть до кінця обєднатись та діяти як одне ціле та не перетягувати “одіяло власті” сам на себе… читайте та діляться своїми думками стосовно цього
Опозиційні безчинства тривають. Здавалось би, лідери опозиції мали б згуртуватись і хоч зараз діяти, як одне ціле, проте кожен із них знову намагається показати, що він єдиний найкращий і найдосвідченіший політик, без якого країна не досягне будь-яких реальних результатів.
Кожен опозиційний лідер прагне схилити натовп на дії направлені виключно на виконання його вказівок, не думаючи про наслідки, для самих протестантів, які вийшли на вулиці Києва висловити свою громадянську позицію, без будь-яких політичних підтекстів.
Однак, психологія натовпу, це не просто наука, а досить потужна зброя у вмілих руках О. Турчинова, тому такий стан, точніше поняття, як ефект натовпу, через деякий час в’їдається в мізки протестантів. І тут вже треба віддати належне професійним діям підбурювачів та провокаторів у натовпі, яких навіть і не було помітно звичайним оком. Наразі, дякуючи їх діям, представники опозиції дійшли до того, що увірвались до будинку профспілок, розгромивши вщент перший поверх будівлі. Силоміць, за вказівкою того ж О. Турчинова, привезли голову профспілок М. Кулика та примусили надати за безцінь три поверхи будівлі в оренду для організації штаб-квартири опозиційних сил. Пана Турчинова визначили комендантом захопленого будинку і продовжили свої дії далі. Однак всьому є своя межа. Тому, запаморочений здоровий глузд через деякий час перемагає заклики представників опозиції на вчинення правопорушень, які супроводжуються масовими заворушеннями.
В результаті, за все це, хтось повинен буде відповідати. І навряд це будуть справжні ініціатори та замовники. А наразі, боротьба «патріотів» за владу триває, вже, завдяки старанням опозиціонерів, до лікарень м. Києва потрапило понад 60 мітингувальників, а скільки буде ще?
http://politicua.org/post/68706627229
http://blog.censor.net.ua/posts.phtml?postID=11570
http://westua.net/blog.php?rid=3031