Нардеп О.Бригинець купує «Батьківщині» прихильників

Чи правду пишуть у ЗМІ про Бригинця, що хтось здобуває своїх «прибічників» шляхом проведення активної агітаційної роботи, а хтось, формуючи «оплатну народну армію»?! Судити Вам з наведеного нище..

Депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець намагається сформувати «народну армію» прихильників його партії та противників нинішньої влади. Такі прихильники в близькому майбутньому мають стати основним протестним потенціалом проти влади.
При цьому, своїх «прибічників» Бригинець здобуває не шляхом проведення активної агітаційної роботи. Все набагато банальніше. Керівництво партії виділило депутату немаленький бюджет для проплати людей, які на вулиці відстоюють свої інтереси.
Бригинець пішов найпростішим шляхом. Він шукає активістів, які «професійно» займаються організацією мітингів. Тобто тих, що мають на постійному контакті пару тисяч «свідомих громадян», готових в будь-який момент зібратись в натовп і натхненно прокричати «Спасибо жителям Донбаса…».
Основна задача Бригинця – вийти на «тисячників» (ті самі організатори) напряму або через мінімальну кількість посередників. Гроші ж казенні, економити треба.
Надалі схема вкрай проста. Спочатку призначаємо болюче соціальне питання сьогоднішнього дня (проблеми «чорнобильців», зарплат бюджетників, пенсій і т.д.), дзвонимо «тисячнику» і… акція протесту готова.
І в парламенті буде про що поговорити, і люди в телевізорі побачать як опозиція захищає знедолених та бореться з кабальним режимом. Що ще треба Сені для щастя?..

http://cjour.net/post/68538229612
http://delorevo.com/post/68540540089
http://onre.info/post/68540580996